• Google+

УКРГАЗБАНК нарощує видачу «енергоефективних» кредитів рекордними темпами

13 августа 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

12 серпня 2015 року УКРГАЗБАНК встановив новий рекорд за кредитною програмою енергоефективності «Тепла оселя». За 11 днів поточного місяця об’єм та кількість кредитів, що видаються за даною програмою щодня, зросли на 10% у порівнянні з липнем 2015 року.

Цей новий рекорд був встановлений за рахунок появи нових пунктів видачі «енергоефективних» кредитів УКРГАЗБАНКУ та покращення системи обробки кредитних заявок. Завдяки підвищенню швидкості прийняття рішень за кредитними заявками, тепер ще більша кількість клієнтів може скористуватися унікальною програмою від УКРГАЗБАНКУ «Тепла оселя».

Крім кредиту, клієнти УКРГАЗБАНКУ можуть отримати кваліфікаційну консультацію щодо вибору необхідного енергозберігаючого обладнання та матеріалів, прорахувати майбутні витрати та обрати зручний термін кредитування, який може бути встановлений до 3-х років.

На сьогодні Банк видає понад 1 млн гривень кредитів щодня, і ця динаміка постійно покращується. Станом на 12 серпня 2015 року кредитною програмою «Тепла оселя» від УКРГАЗБАНКУ скористалися вже 1410 українців на загальну суму понад 25,4 млн гривень.
Кредитна програма УКРГАЗБАНКУ «Тепла оселя» діє по всій  території України. Кредит за даною програмою з компенсацією від держави до 30% можна отримати в будь-якому відділенні банку, а також в мережі будівельних супермаркетів «Епіцентр» та «Нова Лінія» в м. Києві та Київській області.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет