• Google+

УКРГАЗБАНК починає виплати коштів вкладникам VAB банку

4 февраля 2015 г. — ПАО «ВиЭйБи Банк»

АБ «УКРГАЗБАНК» з 04 лютого 2015 року починає виплату гарантованих сум вкладів клієнтам ПАТ «ВіЕйБі Банк» - фізичним особам, кошти яких підлягають відшкодуванню Фондом гарантування вкладів.

Виплата коштів вкладникам здійснюється за договорами, строк дії яких закінчився до 21 листопада 2014 року включно, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Виплати вкладникам здійснюватимуться у розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття рішення Національним банком України про віднесення банку до категорії неплатоспроможних та початку виведення неплатоспроможного банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

З метою уникнення черг у відділеннях УКРГАЗБАНКУ, Вам необхідно звернутися до контакт-центру АБ «УКРГАЗБАНК» для реєстрації та перевірки інформації за телефоном: 0 800 309 000 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні), 044-494-46-50, або з мобільного - 358. Реєстрація здійснюється цілодобово. Для спрощення процесу пошуку клієнта в реєстрі вкладників, бажано назвати свій індивідуальний номер платника податку (ІПН).

Працівники контакт-центру призначать дату та адресу відділення АБ «УКРГАЗБАНК» в якому Ви зможете отримати вклад.

У визначений день Вам необхідно звернутися до призначеного відділення АБ «УКРГАЗБАНК». При собі необхідно мати паспорт, довідку про присвоєння ідентифікаційного номеру платника податків, а також, бажано, копію договору на розміщення вкладу в ПАТ «ВіЕйБі Банк».

Вкладникам, які  при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ «ВіЕйБі Банк» вказали місце реєстрації проживання за паспортом: м. Київ або Київська область, а також вкладникам – нерезидентам за отриманням коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення АБ «УКРГАЗБАНК».

Відшкодування вкладів буде здійснюватися у період з 04 по 20 лютого 2015 року.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет