• Google+

УКРГАЗБАНК розпочинає другий етап виплати коштів вкладникам АТ «ДЕЛЬТА БАНК»

7 июля 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

З 6 липня 2015 року АБ «УКРГАЗБАНК» розпочинає другий етап виплати коштів вкладникам, які при укладанні договору з АТ «ДЕЛЬТА БАНК» вказали місце реєстрації проживання за паспортом: Вінницька, Донецька, Івано-Франківська, Луганська, Рівненська, Сумська, Хмельницька та Черкаська обл.

Виплата коштів вкладникам здійснюється за договорами, строк дії яких закінчився до 25 березня 2015 року включно та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Виплати здійснюються у розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

З метою уникнення черг у відділеннях УКРГАЗБАНКУ, Вам необхідно звернутися до контакт-центру АБ «УКРГАЗБАНК» для реєстрації та перевірки інформації за телефоном: 0 800 309 000 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні), 044-494-46-50, або з мобільного – 358 (згідно з тарифами Вашого оператора). Реєстрація здійснюється цілодобово. Для спрощення процесу пошуку клієнта в реєстрі вкладників, бажано назвати свій індивідуальний номер платника податку (ІПН). Подати заявку для реєстрації можна також на сторінці «Фінансовий радник», вказавши контактний номер телефону для подальшого зв’язку з представником УКРГАЗБАНКУ. Співробітники Банку зв’язуються з кожним клієнтом протягом 3-4 діб.

Працівники контакт-центру призначать дату та адресу відділення АБ «УКРГАЗБАНК», в якому Ви зможете отримати вклад.

У визначений день Вам необхідно звернутися до призначеного відділення АБ «УКРГАЗБАНК». При собі необхідно мати паспорт і довідку про присвоєння ідентифікаційного номеру платника податків.

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 25 березня 2015 року буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду — www.fg.gov.ua, на сайті АТ «ДЕЛЬТА БАНК» — www.deltabank.com.ua та у відділеннях даного банку.

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно звернутися до АТ «ДЕЛЬТА БАНК».

Відшкодування вкладів буде здійснюватися у період до 02.09.2015 року.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет