• Google+

УКРГАЗБАНК розпочинає наступний етап виплати гарантованих сум коштів вкладникам ПАТ «БАНК «КИЇВСЬКА РУСЬ»

24 июля 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

З 24 липня 2015 року АБ «УКРГАЗБАНК» розпочинає наступний етап виплати гарантованих сум коштів вкладникам, які при укладанні договору з ПАТ «БАНК «КИЇВСЬКА РУСЬ» вказали місце реєстрації проживання за паспортом Вінницька, Волинська, Житомирська, Івано-Франківська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська обл. та місто Севастополь.

Виплата коштів вкладникам здійснюється за депозитними договорами та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Виплати здійснюються у розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

З метою уникнення черг у відділеннях УКРГАЗБАНКУ, Вам необхідно звернутися до контакт-центру АБ «УКРГАЗБАНК» для реєстрації та перевірки інформації за телефоном: 0 800 309 000 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні), 044-494-46-50, або з мобільного – 358 (згідно з тарифами Вашого оператора). Реєстрація вкладників здійснюється цілодобово. Для спрощення процесу пошуку клієнта в реєстрі вкладників, бажано назвати свій індивідуальний номер платника податку (ІПН).

Працівники контакт-центру призначать дату та адресу відділення АБ «УКРГАЗБАНК», в якому Ви зможете отримати вклад. У визначений день Вам необхідно звернутися до призначеного відділення АБ «УКРГАЗБАНК». При собі необхідно мати паспорт, довідку про присвоєння ідентифікаційного номеру платника податків, а також, бажано, копію договору на розміщення вкладу в ПАТ «БАНК «КИЇВСЬКА РУСЬ».

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно надати до Фонду копії паспорту, ідентифікаційного коду та нотаріально засвідчену копію свідоцтва про право на спадщину. Вкладникам - нерезидентам для отримання коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення АБ «УКРГАЗБАНК».

Відшкодування вкладникам ПАТ «БАНК «КИЇВСЬКА РУСЬ», які з будь-яких причин не звернуться до банків-агентів Фонду в період з 24 липня 2015 р. до 03 вересня 2015 р., здійснюватимуться за результатами розгляду їх індивідуальних письмових звернень на адресу Фонду до дня внесення запису про ліквідацію банку як юридичної особи до Єдиного державного реєстру юридичних осіб.

Відшкодування вкладів буде здійснюватися у період по 3 вересня 2015 року включно.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет