• Google+

УКРГАЗБАНК видав черговий кредит ОСББ за Державною програмою енергоефективності

13 июля 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

УКРГАЗБАНК видав черговий кредит за Державною програмою енергоефективності. Позичальником стало ОСББ у місті Кривий Ріг Дніпропетровської області. Кредит надано на придбання та встановлення нових вікон з енергоефективними склопакетами у під’їздах багатоквартирного будинку.

Кредитні кошти в розмірі 96,3 тис. грн надано строком на 60 місяців. Програмою передбачена компенсація від Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження в розмірі 40% від вартості обладнання та матеріалів, які були використані на енергоефективні заходи.

«Одним з найважливіших завдань держави на сьогодні є подолання енергетичної залежності від імпортних енергоносіїв. Тому будь-які питання, що стосуються енергозбереження та термомодернізації, є стратегічними. Якщо утеплення одного багатоквартирного будинку зекономить значні кошти лише мешканцям цього будинку, то утеплення тисячі будинків дасть колосальний позитивний ефект на державному рівні. До того ж держава стимулює енергоефективні заходи, компенсуючи 40% від вартості обладнання і матеріалів. Приємно, що все більше ОСББ це розуміють і активно цікавляться нашою кредитною програмою», - зазначив директор департаменту малого і середнього бізнесу УКРГАЗБАНКУ Євген Мецгер.

Нагадаємо, УКРГАЗБАНК першим з українських банків почав реалізацію кредитування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та житлово-будівельних кооперативів (ЖБК) за Державною програмою здійснення заходів щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження. Перший такий кредит було видано у Луцьку на встановлення індивідуального теплового пункту обліку тепла та балансування внутрішньо-будинкових мереж теплопостачання.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет