• Google+

УКРГАЗБАНК видав першу тисячу кредитів за програмою енергоефективності «Тепла оселя»

4 августа 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

 

З моменту запуску кредитної програми з енергозбереження та енергоефективності «Тепла оселя» з кінця травня 2015 року УКРГАЗБАНК видав вже понад 1000 таких кредитів на загальну суму 18,3 млн грн. Тисячним позичальником став мешканець Одеси, який отримав кредит на придбання вікон з двокамерними енергоефективними склопакетами. Окрім того, на нього, як на ювілейного клієнта, чекають інші приємні сюрпризи від УКРГАЗБАНКУ. Для зручності клієнтів, програма діє по всій території України, а відтепер кредит можна отримати в будь-якому відділенні банку, а також в гіпермаркетах «Епіцентр» та «Нова Лінія» в Києві та Київській області.

Завдяки державній підтримці позичальники отримають відшкодування до 30% суми кредитних коштів, залучених на придбання обладнання та матеріалів. Виконавцем державної програми та розпорядником виділених на реалізацію коштів є Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України.

«Стрімкість, з якою УКРГАЗБАНК увійшов на ринок кредитування за державною програмою енергозбереження, високу швидкість прийняття рішень та бездоганність сервісу вже зуміла оцінити перша тисяча наших позичальників. З початку дії програми кредитування заходів з енергозбереження «Тепла оселя» не пройшло і трьох місяців, а УКРГАЗБАНК вже демонструє достатньо високі результати. Така динаміка свідчить про все більшу зацікавленість людей у економії не лише власних коштів, а й енергетичних ресурсів. У свою чергу програма «Тепла оселя» надає реальну можливість кожному мешканцю ефективно використовувати енергоресурси, а головне - істотно зменшувати навантаження на сімейний бюджет, враховуючи суттєве підвищення комунальних платежів, яке вже восени відчують українці. А компенсація у розмірі до 30% від Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження робить утеплення власних домівок ще доступнішим для населення. Ми високо цінуємо підтримку та допомогу держави у реалізації заходів з енергозбереження, які мають надзвичайне значення для населення та країни в цілому. У свою чергу як державний банк ми плануємо досягти високих результатів у реалізації програм ефективного використання енергетичних ресурсів», - зазначила директор департаменту роздрібного банкінгу УКРГАЗБАНКУ Ольга Щербіна.

Нагадуємо, що за кредитною програмою «Тепла оселя» позичальники  - фізичні особи отримують компенсацію від Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України в розмірі 20% від суми наданого кредиту, якщо він був використаний на придбання «негазового» котла, і 30%  - якщо на кредитні кошти купується енергоефективне обладнання та матеріали.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет