• Google+

Уболівальники в Україні та Польщі зможуть на власні очі побачити Кубок Анрі Делоне

3 мая 2012 г. — ПАО «Укрсоцбанк»

У рамках Трофі-туру УЄФА ЄВРО 2012™ уболівальники в Україні та Польщі починаючи з 20 квітня зможуть на власні очі побачити знаменитий Кубок Анрі Делоне. Ця подія проходитиме напередодні проведення УЕФА ЄВРО 2012™, національним спонсором якого виступає ПАТ «Укрсоцбанк», що працює під торговою маркою UniCredit Bank.

Уболівальники в Польщі та Україні зможуть на власні очі побачити один із головних трофеїв у світовому футболі, коли у квітні й травні в рамках Трофі-туру УЕФА ЄВРО 2012™ "Зустрічай Кубок" до них приїде приз, що носить ім'я Анрі Делоне. Найбажаніший трофей усіх європейських збірних проїде 14 містами приймаючих країн УЕФА ЄВРО 2012™ у супроводі знаменитостей і талісманів турніру Славека і Славка.

Програма Трофі-туру ЄВРО:

20-22 квітня - Варшава
24-26 квітня - Гданськ
28-30 квітня - Познань
4-6 травня - Вроцлав
7 травня - Лодзь
9 травня - Краків
10 травня - Катовіце
11-13 травня - Київ
14 травня - Івано-Франківськ
15-17 травня - Харків
18-20 травня - Донецьк
21 травня - Дніпропетровськ
23-25 травня - Львів
26 травня – Одеса

На кожній зупинці Трофі-туру вболівальники зможуть сфотографуватися з кубком, а також помилуватись повітряною кулею заввишки 35,5 метра, що імітує цей трофей. На шанувальників футболу чекають різні розважальні заходи, демонстрація найяскравіших моментів з історії чемпіонатів Європи, матчі на міні-полях, конкурси та багато іншого.

"Турне "Зустрічай кубок" - це щось особливе, - сказав операційний директор УЄФА Мартін Каллен. - У минулому цей трофей вигравали багато відомих футболістів, а тепер кожен має можливість наблизитися до нього і сфотографуватися поруч".

Трофі-тур стартує 20 квітня у Варшаві, після чого проїде всією Польщею та Україною, перш ніж завершиться 26 травня на березі Чорного моря в Одесі.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет