• Google+

Урочисте введення в експлуатацію будинку у м. Кременчуці, спорудженого за участі ПАТ "АКБ Банк"

30 октября 2012 г. — ПАО «АКБ Банк»

24 жовтня 2012 року відбулося урочисте введення в експлуатацію 108- квартирного житлового будинку у місті Кременчуці за адресою: квартал № 278, будинок № 36.

Забудовником будівництва даного об'єкту виступив ТОВ "АКБ Лінк", замовником - Полтавське регіональне управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву».

Будинок споруджувався за участю ПАТ "АКБ Банк" як управителя фонду фінансування будівництва «Кременчук» №1, через який залучалися кошти громадян на купівлю житла в цьому будинку. Запорукою успішної здачі будинку в експлуатацію стала злагоджена взаємодія будівельників, Банка- управителя та держави в особі обласних та місцевих органів влади, а також Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву, через який здійснювалася фінансова підтримка участі громадян у купівлі житла в цьому будинку.

Серед почесних гостей на урочистій церемонії були присутні Голова Полтавської Державної адміністрації Удовиченко О.В., Голова міста Кременчука Бабаєв О.М., Заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Ісаєнко Д.В., Перший заступник Голови Правління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» Ісаєв Є.А., народний депутат Верховної Ради Надоша О.В. тощо.

Виступаючі відмітили важливу роль державної підтримки у покращенні житлових умов молодих сімей, які потребують поліпшення житлових умов, та виразили впевненість у розширенні цієї підтримки у майбутньому.

Символічний ключ від будинку вручив новоселам Заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Ісаєнко Д.В.

Урочисте введення в експлуатацію
Урочисте введення в експлуатацію
Урочисте введення в експлуатацію

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет