• Google+

В ПАТ «Укрсоцбанк» стартувала спеціальна пропозиція для клієнтів мікро- та малого бізнесу

31 мая 2012 г. — ПАО «Укрсоцбанк»

З 01 червня 2012 року ПАТ «Укрсоцбанк», який працює під торговою маркою UniCredit Bank, впроваджує спеціальну пропозицію для клієнтів мікро- та малого бізнесу (ММБ) під назвою «Легкий старт».

За умовами спеціальної пропозиції кожен новий клієнт ММБ, відкриваючи поточний рахунок на умовах тарифного пакету «Підприємець», «Економ», «Стандарт» або «Преміум», отримує місяць вільний від абонентської плати за надання послуг. Для цього достатньо замовити послугу на офіційному веб-сайті Банку, через сервіс «зворотній зв’язок».

Ольга Полонська, керівник Управління мікро- та малого бізнесу ПАТ «Укрсоцбанк», UniCredit Bank™, зазначила: «Наш банк є клієнтоорієнтованим і задоволення потреб кожного клієнта є дуже важливим для нас. «Легкий старт» – це декілька переваг в одній пропозиції. По-перше, це швидкість оформлення. Клієнт має можливість замовити послугу через сервіс «зворотній зв’язок» на офіційному веб-сайті Банку, в будь-який зручний для себе час, без необхідності відвідування відділення для консультації. В процесі послідуючого телефонного спілкування з менеджером, клієнт отримує всі необхідні уточнення по продукту та узгоджує зручний для нього час підписання договорів. По-друге, це зменшення поточних затрат - клієнт отримує місяць безкоштовного обслуговування по РКО в рамках тарифного пакету. Ми сподіваємось, що розроблені спеціальні умови по розрахунково-касовому обслуговуванню будуть привабливими для клієнтів, які шукають надійного фінансового партнера, що здатний надавати повний спектр банківських послуг найвищої якості».

Акція «Легкий старт» триватиме з 01 червня 2012 року до 31 серпня 2012 року (включно).

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет