• Google+

В ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПІВДЕНКОМБАНК» запроваджено тимчасову адміністрацію

30 мая 2014 г. — Фонд гарантування вкладів фізичних осіб

На підставі постанови Правління Національного банку України від 23.05.14 № 305 «Про віднесення ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПІВДЕНКОМБАНК» до категорії неплатоспроможних» виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб 26.05.2014 прийнято рішення № 37 про запровадження з 26.05.2014 тимчасової адміністрації та призначення уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на тимчасову адміністрацію в ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПІВДЕНКОМБАНК» (далі – ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК»), код ЄДРПОУ: 19358767; МФО: 335946; місцезнаходження: пр-т Ватутіна, 33-А, м. Донецьк, 83015.

Уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на  тимчасову адміністрацію в ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК» призначено директора департаменту моніторингу діяльності банків Фонду Маляренка Анатолія Анатолійовича.

Тимчасову адміністрацію в ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК» запроваджено строком на 3 місяці з 26.05.2014 по 25.08.2014.
Протягом дії тимчасової адміністрації вкладники ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК» можуть отримати свої кошти за договорами банківського вкладу (депозиту), строк дії яких закінчився, та за договорами банківського рахунку. Виплати за зазначеними договорами здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття рішення Національним банком України про віднесення банку до категорії неплатоспроможних та початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Подавати до Фонду заяви на виплату коштів за договорами банківського рахунку та за договорами банківського вкладу, термін дії яких закінчився до введення та під час тимчасової адміністрації у ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК», не потрібно. За такими договорами виплата коштів здійснюватиметься за списками вкладників, які формує уповноважена особа Фонду.

Про час та порядок виплат за вищезазначеними договорами буде повідомлено додатково на офіційному сайті Фонду — www.fg.gov.ua, на сайті ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК» — www.pivdencombank.com, та у відділеннях даного банку.

Довідкова інформація за номерами: 0 800-308-108 – «гаряча лінія» Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та за номером 0 800-505-900 – контакт-центр ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК».

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет