• Google+

ВАТ "Перший Інвестиційний Банк" відкрив своє відділення у м.Полтава

14 июля 2009 г. — ПАО «Первый Инвестиционный Банк»

З відкриттям нового відділення жителі Полтави, як індивідуальні, так і корпоративні Клієнти, отримали можливість користуватися послугами розрахуново-касового обслуговування, депозитними та кредитними програмами, валютообмінними операціями, операціями з платіжними картками та ін. Спеціально для зручності своїх Клієнтів Банк створив зону самообслуговування "24/7", яка дозволяє цілодобово виконувати такі банківські операції, як зняття готівки з банкомату, поповнення карткового рахунку, переказ коштів з одного карткового рахунку на інший, придбання ваучерів мобільного з'язку та виконання інших платіжних та розрахункових операцій.

"Відкриття нових відділень у теперішні часи є яскравим підтвердженням фінансової стабільності Банку, дотримання курсу на розвиток своєї регіональної мережі. Створена нами нова культура надання банківського сервісу, безперечно, користуватиметься попитом у потенційних користувачів фінансових продуктів Полтавщини. Це вже шосте регіональне відділення, відкрите під брендом "PINbank" та оформлене в абсолютно новому стилі", - зазначила заступник Голови Правління ВАТ "Перший Інвестиційний Банк" Еліна Полонська.

Деякі з присутніх на презентації гостей Банку, серед яких були представники влади міста і полтавські підприємці, відразу стали й Клієнтами Банку.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет