• Google+

ВАТ «Плюс Банк» відзначає 20-річний ювілей успішної роботи на банківському ринку!

31 августа 2009 г. — ПАО «Идея Банк»

Дорогі наші клієнти, партнери та акціонери! Шановні працівники банку!

31 серпня 2009 року Відкритому Акціонерному Товариству «Плюс Банк» виповнилось 20 років.

За двадцять років своєї історії банк став широко відомим в ділових колах не тільки нашого рідного Прикарпаття, але і всієї України та перетворився з невеликого галузевого банку в фінансово-кредитну установу українського рівня з розвинутою мережею.

Для того, щоб почавши з малого, прийти до великого, треба вибрати правильний шлях розвитку. Двадцять років тому комерційний банк «Прикарпатлісбанк» обрав стратегію активного розвитку та рік за роком збільшував свій потенціал.

Наприкінці 1995 року на установчих зборах акціонерів комерційний банк був реорганізований у Відкрите Акціонерне Товариство «Акціонерний комерційний банк «Прикарпаття».

В грудні 2006 року була укладена угода на придбання 93% акцій банку «Прикарпаття» іноземним інвестором - польською фінансовою групою «Гетін Холдінг». Наприкінці червня 2007 року відбулися збори акціонерів, на яких були внесені зміни в склад керівних органів банку та до статуту банку в зв’язку з набуттям статусу банку з іноземним капіталом. Згодом відбулась зміна назви на Плюс Банк .

Зростати для банку – значить не тільки збільшувати активи, але і розширювати клієнтську базу, відкривати нові відділення, впроваджувати нові продукти. Все це потребує наполегливої праці та чималих творчих зусиль. Але той, хто хоче досягти поставленої мети, повинен залишатись вірним своїи принципам та щодня робити хоча б один крок вперед.

Практика свідчить, що в кінцевому рахунку, навіть найбільш ідеальна формула успіху буде працювати тільки тоді, коли кожний клієнт банку буде задоволений результатами партнерства. Тому для своїх клієнтів ВАТ «Плюс Банк» - це насамперед висока якість банківських послуг, актуальні банківські продукти та комфортні умови співпраці.

Треба відзначити, що за нашими досягненнями насамперед стоять працівники та акціонери нашого банку. Дякуємо Вам за високий професіоналізм, добросовісність, ініціативу та віддачу роботі!

Не будемо зупинятись на досягнутому, будемо зростати та розвиватись і надалі!


З повагою та найкращими побажаннями,

Голова Спостережної Ради ВАТ «Плюс Банк»

Заріцький Б.Т.

Голова Правління ВАТ «Плюс Банк»

Рязанцев А.В.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет