• Google+

Важлива інформація для акціонерних товариств та їх акціонерів

6 сентября 2010 г. — ПАО «Поликомбанк»

«Акції товариств існують виключно в бездокументарній формі» – це вимога Закону України «Про акціонерні товариства» (від 17 вересня 2008 року № 514-VI), яка набирає чинності наприкінці жовтня 2010 року. Цього ж вимагає і Закон України «Про цінні папери та фондовий ринок».

Випуски цінних паперів в бездокументарній формі сприяють обігу цінних паперів, роблять цей обіг надійним та безпечним. Відмовляючись від документарних акцій, Україна інтегрується до розвинутих ринків Європи.

Для дематеріалізації акцій емітент цінних паперів має звернутися до зберігача, який кожному власнику акцій відкриє рахунок у цінних паперах (ця операція здійснюється за рахунок емітента акцій). В подальшому для здійснення операцій з цими акціями їх власнику необхідно буде самостійно укласти договір зі зберігачем на ведення його рахунку в цінних паперах.

Полікомбанк має ліцензію Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку на здійснення депозитарної діяльності зберігача цінних паперів та пропонує акціонерним товариствам та власникам акцій скористатись нашими послугами зберігача.

За детальною інформацією звертайтесь до відділу депозитарної діяльності зберігача Полікомбанку, який знаходиться за адресою: пр т Миру, 33, м. Чернігів; телефон (0462) 60-42-48.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет