• Google+

Відбулася робоча зустріч керівництва Національного банку України з представниками Центрального банку Росії та Московської міжбанківської валютної біржі

16 ноября 2011 г. — Национальный Банк Украины

15 листопада 2011 року в Національному банку України відбулася робоча зустріч керівництва Національного банку України з представниками Центрального банку Росії та Московської міжбанківської валютної біржі під головуванням першого заступника Голови Національного банку України Юрія Колобова.

Головною метою зустрічі стало обговорення питань грошово-кредитної політики обох країн, операцій Центрального банку Росії на Московській міжбанківській валютній біржі, а також проведення в Україні операцій у російських рублях.

Перший заступник Голови Національного банку України Юрій Колобов проінформував російську сторону про пріоритети грошово-кредитної політики Національного банку України та розповів про роботу Національного банку України щодо поступової лібералізації валютного ринку. Він зазначив, що подальше поетапне зняття регулятивних обмежень на валютному ринку України має узгоджуватися з темпами економічного зростання, рівнем конкурентоспроможності вітчизняної продукції, зниженням доларизації економіки та підвищенням стійкості національної фінансової системи, уключаючи її спроможність автономно нівелювати шокові валютні коливання з використанням інструментів фондового ринку.

Зустріч пройшла в конструктивному обговоренні актуальних для країн питань, під час якої сторони домовилися про підтримання постійного діалогу та налагодження ще тісніших контактів між центральними банками.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет