• Google+

Відбувся робочий візит до Австрії делегації Національного банку України

27 октября 2011 г. — Национальный Банк Украины

25 жовтня 2011 року відбувся робочий візит до Австрії делегації Національного банку України на чолі з Головою Національного банку України Сергієм Арбузовим.

У рамках візиту була проведена зустріч із Головою Австрійського національного банку Евальдом Новотни, участь у якій узяли також керівники відомства з нагляду за фінансовим ринком Австрії та найбільших комерційних банків: Райффайзен Інтернаціональ, Банку Австрії та Ерсте Груп.

Під час зустрічі керівництвом Національного банку України були відзначені головні пріоритети діяльності Національного банку України з подолання кризових явищ в економіці та стабілізації фінансового ринку.

Також австрійську сторону було ознайомлено з планами щодо створення в Україні ринку землі та реформування системи іпотечного кредитування.

За підсумками проведених консультацій сторонами було зазначено, що такі зустрічі є корисними з точки зору розуміння партнерами України процесів, що відбуваються в економіці нашої держави, а також економічної політики Уряду і Національного банку України.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет