• Google+

Відкрито готель Park Inn Hotel by Radisson у місті Донецьк, що був побудований за допомогою кредитних коштів ПАТ «Укрсоцбанк», UniCredit Bank™

23 мая 2012 г. — ПАО «Укрсоцбанк»

У місті Донецьк відкрито готель Park Inn Hotel by Radisson, що був побудований за допомогою кредитних коштів ПАТ «Укрсоцбанк», UniCredit Bank™. Крім того Східний комерційний макрорегіон ПАТ «Укрсоцбанк» здійснює повне банківське обслуговування готелю Park Inn Hotel by Radisson.

21 травня 2012 року відбулася урочиста церемонія відкриття в центрі міста Донецьк нового готелю Park Inn Hotel by Radisson. На церемонії були присутні Віце-прем'єр України - Міністр інфраструктури Борис Колесніков, Голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький , Донецький міський голова Олександр Лук'янченко та керівництво Східного комерційного макрорегіону. Готель Park Inn входить до складу Esta Holding, створеного System Capital Managment для реалізації проектів в сфері нерухомості.

Станіслав Попов, керівник Східного комерційного макрорегіону ПАТ «Укрсоцбанк»: «Ми дуже пишаємось перш за все тим, що наше місто було обрано одним із приймаючих чемпіонату ЄВРО 2012. Керівництво міста доклало немало зусиль, щоб підготувати місто до проведення події. Був побудований відповідний вимогам УЕФА стадіон, завершено будівництво головних інфрастуктурних об'єктів ЄВРО 2012 – Міжнародного аеропoрту «Донецьк» та вокзалу залізничної станції «Донецьк», Донецькою міською радою здійснено закупівлю 100 тролейбусів та 16 автобусів , реконструйовані дороги і нарешті ми раді оголосити про ввід до експлуатації нового готелю в центрі міста - Park Inn Hotel by Radisson. ПАТ «Укрсоцбанк», будучи національним спонсором ЄВРО 2012, із превеликим задоволенням прийняв участь у зведенні цієї будівлі. Банком продовжується фінансування реконструкції готелю Ramada-Donetsk, який також внесено до Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012, прийнято рішення щодо фінансування Управління капітального будівництва Донецької міської ради на закінчення робіт з будівництва та реконструкції об'єктів для підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу, отримало фінансування Комунальне підприємство Донецької міської ради «Донелектроавтотранс», що також бере участь у розвитку транспортної системи міста Донецьк до проведення фінальної частини чемпіонату Європи.

Внаслідок реконструкції старого готелю була збільшена площа з 5,7 тис.кв.м до 8,4 тис.кв.м., отже номерний фонд виріс майже у 4 рази.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет