• Google+

Вкладники довіряють Ощадбанку

26 апреля 2012 г. — ПАО "Ощадбанк"

Ощадбанк демонструє постійний приріст портфелю строкових депозитів фізичних осіб. Так, станом на 23 квітня п.р. він склав 17 млрд. грн. і з початку року зріс на 1, 6 млрд.

Одним з основних факторів, що сприяв такому досягненню, є зручна і прибуткова лінійка строкових депозитів Ощадбанку. Умови її депозитних продуктів прозорі та доступні, дають можливість управління заощадженнями на будь який вибір залежно від потреб клієнта.

Як зазначає заступник директора департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку Олександр Нестеренко, зростання депозитного портфеля свідчить про ефективність роботи фахівців банку із залучення клієнтів на обслуговування. „Ми дуже високо цінуємо довіру населення до нашого банку. У свою чергу, банк і надалі спрямовуватиме свої зусилля на підтримання своєї репутації як надійної державної установи, удосконалення якості надаваних послуг і збільшення привабливості наших пропозицій”. Важливе значення має і той фактор, що вклади в Ощадбанку захищені 100%-ю держгарантією.

У першому кварталі п.р. найбільший попит у клієнтів мали вклади „Депозитний” і „Строковий пенсійний”. Вклад „Депозитний” розрахований на бажаючих скористатися гнучкою і вигідною системою відсоткових ставок залежно від строку розміщення депозиту. Строк вкладу - від 1 до 36 місяців, з пролонгацією, без поповнення. Виплата процентів - щомісячно, щоквартально, щорічно, разом із поверненням вкладу. Вклад „Строковий пенсійний” - це прояв турботи банку про людей похилого віку. Строк вкладу - 18 місяців, передбачена можливість поповнення. По вкладу діють дуже вигідні відсоткові ставки, які диференціюються в разі дострокового вилучення вкладу або його частини; передбачена пролонгація вкладу. Виплата процентів - щомісячно, щоквартально, разом із поверненням вкладу.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет