• Google+

Вниманию акционеров ПАТ "РЕАЛ БАНК"

6 июля 2011 г. — ПАО «Реал Банк»

Наглядова рада ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА „РЕАЛ БАНК” (місцезнаходження: 61072, м. Харків, пр-т Леніна, буд. 60) повідомляє акціонерів, що “04” серпня 2011 року в місті Харкові за адресою: м. Харків, пр-т Леніна, 47, приміщення Фізико-технічного інституту низьких температур ім. Б.І.Веркіна НАН України, адміністративний корпус, 2 поверх, конференц-зал, відбудуться позачергові загальні збори акціонерів.

Початок зборів о 12-й годині. Реєстрація акціонерів проводиться з 11.00 до 11.40 годин за київським часом за адресою проведення зборів. Для участі у зборах акціонер при собі повинен мати паспорт, а представник акціонера – паспорт та довіреність, що оформлена згідно з вимогами чинного законодавства з правом представляти інтереси акціонера на Зборах.

Для ознайомлення з документами, що стосуються порядку денного позачергових загальних зборів акціонерів банку, акціонери можуть звернутися за адресою: 61072, м. Харків, буд. 60, кімната № 213, з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 16.00 (перерва з 13.00 до 14.00). Посадова особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами – Перший заступник Голови Правління Іващенко Є.А. Телефон для довідок (057) 714-20-81.

Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у позачергових загальних зборах - „01” серпня 2011 р.

ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ, ЩО ВИНОСЯТЬСЯ НА ГОЛОСУВАННЯ

1.Обрання складу лічильної комісії.
2.Обрання секретаря Загальних зборів акціонерів ПАТ „РЕАЛ БАНК”. Затвердження Регламенту Загальних зборів акціонерів ПАТ „РЕАЛ БАНК”.
3.Прийняття рішення про припинення повноважень Голови та членів Наглядової ради ПАТ „РЕАЛ БАНК”.
4.Обрання членів Наглядової ради ПАТ „РЕАЛ БАНК”.
5.Обрання Голови Наглядової ради ПАТ „РЕАЛ БАНК”.
6.Затвердження умов договорів, що укладатимуться з Головою та членами Наглядової ради ПАТ „РЕАЛ БАНК”.
7.Обрання уповноваженої особи на підписання від імені ПАТ „РЕАЛ БАНК” договорів з Головою та членами Наглядової ради ПАТ „РЕАЛ БАНК”.
8.Залучення коштів на умовах субординованого боргу.

Наглядова рада ПАТ „РЕАЛ БАНК”

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет