• Google+

Загальні збори акціонерів КРЕДОБАНКу затвердили збільшення статутного капіталу до 1,9 мільярдів гривень

12 мая 2010 г. — ПАО «Кредобанк»

30 квітня 2010 року у м.Львові відбулися чергові Загальні збори акціонерів ПАТ «КРЕДОБАНК». В ході зборів акціонери ухвалили рішення щодо затвердження результатів розміщення акцій двадцятої емісії КРЕДОБАНКу на суму 368 мільйонів гривень. Відтепер, згідно затверджених змін до Статуту банку, статутний капітал КРЕДОБАНКу складатиме 1 918 969 469,16 грн.

Загальні збори акціонерів затвердили річний звіт ПАТ «КРЕДОБАНК» за 2009 рік, складений за міжнародними стандартами фінансової звітності, разом з висновком аудиторської компанії “Прайсвотерхаус Куперс (Аудит)” та річний звіт КРЕДОБАНКу за 2009 рік, складений відповідно до вимог національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку, з висновком аудитора фірми "ПКФ Аудит-фінанси".

На зборах були також затверджені звіт Правління про діяльність Банку у 2009 році, а також звіти Спостережної Ради та Ревізійної Комісії Банку про їх діяльність у 2009 році.

Крім того, акціонери КРЕДОБАНКу шляхом кумулятивного голосування затвердили оновлений склад Спостережної Ради у кількості семи осіб, а саме: Кшиштофа Дреслєра, Якуба Папєрского, Яна Карваньского, Анну Жмигродську-Шиманську, Анджея Колатковского, Лукаша Дзєконьского, Роберта Бадзяка. Всі зазначені особи є керівниками вищого та середнього рівня стратегічного акціонера банку – найбільшого польського банку PKO BP SA.

Головою Спостережної Ради банку залишився Кшиштоф Дреслєр, який обіймає посаду Заступника Голови Правління PKO BP SA, а Заступником Голови Спостережної Ради банку обрано Якуба Папєрскі, який теж займає посаду Заступника Голови Правління PKO BP SA.

Крім ухвалення зазначених рішень, на Загальних зборах акціонерів було затверджено нову редакцію «Положення про Спостережну раду ПАТ «КРЕДОБАНК», нову редакцію «Положення про Правління ПАТ «КРЕДОБАНК» та нову редакцію «Положення про Ревізійну комісію ПАТ «КРЕДОБАНК”.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет