• Google+

Здійснено запис про реєстрацію нової редакції статуту ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ІННОВАЦІЙНО – ПРОМИСЛОВИЙ БАНК»

2 марта 2010 г. — ПАО «ІНПРОМБАНК»

Тимчасова адміністрація.

Інформація для клієнтів банку.

«15» лютого 2010 року до Державного реєстру банків здійснено запис про реєстрацію нової редакції статуту ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ІННОВАЦІЙНО – ПРОМИСЛОВИЙ БАНК» у зв’язку з приведенням його до вимог чинного законодавства України та зміною назви банку.
Державна реєстрація змін до установчих документів проведена 10.02.2010 року.

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ІННОВАЦІЙНО – ПРОМИСЛОВИЙ БАНК» (скорочена назва - ПАТ «ІНПРОМБАНК») є правонаступником щодо прав і обов`язків Відкритого акціонерного товариства «Інноваційно-промисловий банк».

В зв`язку зі зміною назви Банку до розділу «АДРЕСИ ТА РЕКВІЗИТИ СТОРІН» у діючих Договорах банківського вкладу (депозиту) строкового, Договорах поточних рахунків, Договорах про відкриття карткових рахунків має бути внесено зміни шляхом укладання Договору про зміну.
Укласти Договор про зміну Ви можете у зручний для Вас час у Банку за адресою м. Харків, вул. Клочківська, 3. Часи обслуговування з 8-30 год. по 17-30 год., перерва з 13-00 год. по 14-00 год. З собою мати паспорт громадянина України та довідку про присвоєння ідентифікаційного номеру.

Тимчасовий адміністратор І.О. Яговдик

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет