• Google+

Звернення заступника Голови Національного банку України Ігоря Соркіна до керівників банків та вкладників

16 ноября 2011 г. — Национальный Банк Украины

Звернення заступника Голови Національного банку України Ігоря Соркіна до керівників банків

Шановні колеги!

Ми з вами несемо велику відповідальність за стабільність роботи банківської системи, її надійність та підвищення довіри наших громадян до неї.

У зв’язку з цим хочу наголосити, поважайте та цінуйте кожного вкладника, демонструючи безумовне виконання взятих на себе зобов’язань.

Національний банк України буде відстежувати ситуацію щодо дотримання виконання банками взятих на себе зобов’язань та в разі необхідності вживати адекватних заходів.

Звернення заступника Голови Національного банку України Ігоря Соркіна до вкладників

Шановні вкладники!

Ми високо цінуємо вашу довіру до вітчизняної банківської системи та будемо докладати максимальних зусиль для того, щоб довіра ваша зростала.

Ми маємо позитивний досвід роботи в цьому напрямі, про що свідчить вирішення питання вкладників РОДОВІД БАНКУ. Попри всі негаразди нам вдалося розв’язати це надзвичайно складне питання, яке не вирішувалося протягом декількох років. Свідченням довіри вважаємо те, що майже третина повернутих вкладникам коштів залишена в банківській системі.

Нагадую, що в Національному банку працює "гаряча лінія". Тому звертаюся до вас, шановні громадяни. У разі виникнення питань щодо діяльності банків, у тому числі порушення ваших прав як кредитора, просимо невідкладно звертатися до нашої "гарячої лінії".

Ви можете бути впевнені, що Національним банком буде дуже уважно розглянуте кожне звернення та вжиті адекватні заходи.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет