• Google+

АЦПО став новим адміністратором ОТП Пенсії

1 декабря 2012 г. — ПАО «ОТП Банк»

30 листопада 2012 року Рада Відкритого пенсійного фонду «ОТП Пенсія» прийняла рішення укласти Договір про адміністрування недержавного пенсійного фонду з ТОВ «АЦПО» та передати новому адміністратору систему персоніфікованого обліку фонду з дотриманням всіх вимог і процедур, встановлених законодавством і розпорядженнями Національної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України.

З приводу зміни адміністратора фонду його керівництво офіційно засвідчило учасникам і вкладникам фонду, що фонд продовжить працювати, виконуючи свої зобов'язання і задовольняючи потреби громадян у недержавному пенсійному забезпеченні.

«Ми б хотіли чітко донести всім учасникам, що ми залишаємося відданими ідеї розбудови системи недержавного пенсійного забезпечення, попри складні ринкові умови у цьому секторі, загальмованість реформ тощо. Реагуючи на зовнішні виклики, фонд змінює адміністратора виключно з метою оптимізації бізнес-структури групи компаній ОТП в Україні і підвищення ефективності управління фондом. Ми впевнені, що наші зусилля стануть запорукою подальшої реалізації задекларованої нами місії – забезпечення гідного рівня життя людей у пенсійному віці», - наголосив Григорій Овчаренко, генеральний директор КУА «ОТП Капітал», компанії, яка здійснює управління активами фонду «ОТП Пенсія».

Новий адміністратор – Адміністратор пенсійного фонду "Центр персоніфікованого обліку" (ТОВ "АЦПО") – посідає провідне місце у сфері надання послуг з адміністрування недержавних пенсійних фондів. ТОВ "АЦПО" є одним з найстаріших (заснований у 2004 році) та найдосвідченішим адміністратором, який сьогодні обслуговує 18 недержавних пенсійних фондів різних видів, більше 100 тис. пенсійних рахунків, на яких обліковується майже 70 млн грн пенсійних коштів. ТОВ "АЦПО" має мережу представництв у різних регіонах України та забезпечує високу якість обслуговування учасників пенсійних фондів з використанням додаткових технологічних сервісів.
Відкритий недержавний пенсійний фонд «ОТП Пенсія» є одним з найбільших недержавних пенсійних фондів в Україні, активи якого складають 15,9 млн гривень, а кількість учасників – 8 802 станом на 28.11.2012 року.

Компанія з управління активами «ОТП Капітал» була заснована в липні 2007 року та стала другим після АТ«ОТП Банк» представником OTP Group в Україні. Компанія надає широкий спектр інвестиційних послуг високої якості, як корпоративним клієнтам, так і приватним особам, і є одним із лідерів на ринку колективного інвестування.

Під управлінням КУА «ОТП Капітал» знаходяться вісім публічних інвестиційних фондів, а також відкритий недержавний пенсійний фонд «ОТП Пенсія». Активи під управлінням на 30.10.2012 р. складають 172, 9 млн грн.

Інвестиційні сертифікати та акції інвестиційних фондів можна придбати у відділеннях OTP Bank. З переліком відділень банку, у яких здійснюються операції купівлі-продажу цінних паперів фондів, можна ознайомитися на сайті компанії: www.otpcapital.com.ua.

З проспектом емісії фондів під управлінням ТОВ «КУА «ОТП Капітал» можна ознайомитися за місцезнаходженням компанії: м. Київ, вул. Кутузова 12, або на сайті: http://www.otpcapital.com.ua/
Ліцензія НКЦБФР АД № 075876 від 28.09.2012 р.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет