• Google+

Діамантбанк підбив підсумки своєї діяльності у 2014 році

9 февраля 2015 г. — ПАО «Диамантбанк»

Діамантбанк підвів підсумки своєї діяльності за 2014 рік. Так, продовжуючи демонструвати позитивну динаміку роботи, Банк майже вдвічі збільшив прибуток у порівнянні з результатами 2013 року. Показники діяльності Банку станом на 01.01.2015 року склали:

- прибуток – 8,06 млн грн.;

-​ чисті активи – 5 106,15 млн грн.;

- регулятивний капітал – 555,36 млн грн.;

- кредитно-інвестиційний портфель – 3 600 млн грн.

 

Крім того, за минулий рік, Банком сформовано резервів на покриття кредитних ризиків на загальну суму 139 млн грн.


Демонструючи стабільний розвиток протягом року, Діамантбанк увійшов до групи великих банків України, що наразі нараховує 19 фінансових установ.

Як зазначив Голова Правління ПАТ «Діамантбанк» Олег Ходачук «Стабільність, надійність Банку, високий рівень сервісу, регулярні якісні зміни, зважена кредитна політика – це все допомагає нам тримати довіру наших клієнтів, партнерів, залишаючись одним з найкомфортніших банків українського ринку».

Зазначимо, що активний розвиток Банку у 2014 році підтверджують наступні події:

-​ визнання переможцем у номінації «Надійний партнер у світі бізнесу» в VI Загальноукраїнському конкурсі «Банк року-2014» за версією журналу «БанкирЪ»;

-​ отримання статусу Принципового члена MasterCard Worldwide. Кількість платіжних карток за рік була збільшена майже вдвічі;

-​ утримання позиції лідера по операціях з купівлі-продажу банківських металів та монет із дорогоцінних металів іноземних монетних дворів на внутрішньому ринку України;

-​ входження до рейтингу найбільш активних банків-партнерів за кількістю рефінансованих іпотечних житлових кредитів за підсумками роботи Державною іпотечною установою.

Продовжуючи плановий активний розвиток мережі протягом року Діамантбанк відкрив 13 відділень в Україні. Також було продовжено реалізацію стратегії соціально відповідального бізнесу шляхом допомоги рятування життів немовлят в рамках своєї Всеукраїнської благодійної програми «Подумай про життя!». За 7 років існування Програми Діамантбанк забезпечив необхідним медичним обладнанням вже 36 лікарень у 21 місті України.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день регіональна мережа Банку нараховує 84 відділення по всій території України.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет