• Google+

УКРГАЗБАНК взяв участь в обговоренні енергоефективності в українському ЖКГ

29 января 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

28 січня заступник директор департаменту роздрібного банкінгу УКРГАЗБАНКУ Микола Ільїнов взяв участь у обговоренні необхідності проведення енергоаудиту українських будинків, що стане першим кроком на шляху переходу до ощадливого використання енергоресурсів. Захід відбувся в Українському кризовому медіа-центрі.

У ході обговорення Микола Ільїнов вказав на низьку обізнаність ОСББ щодо можливостей фінансової підтримки з боку держави, що частково обумовлює низьку ефективність проведення термомодернізації у житловому секторі. За його інформацією із близько 17 тис. ОСББ в країні про можливість отримання кредитів знають близько 300-400, а заявки щодо отримання кредиту подають одиниці, хоча умови отримання позик є цілком прийнятними для ОСББ. Він зазначив, що ймовірно ближчими місяцями Кабмін може запровадити новацію, за якою держава компенсуватиме позичальникам до 40% витрат на термомодернізацію, що зробить кредити на відповідні цілі ще доступнішими.

Нагадаємо, УКРГАЗБАНК бере активну участь у кредитуванні представників ОСББ на реконструкцію, поточний та капітальний ремонт конструктивних елементів житлових будинків, у т.ч. із застосуванням енергозберігаючих технологій і обладнання.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет