• Google+

Банк «Хрещатик» — у п’ятірці лідерів серед операторів фондового ринку

19 декабря 2014 г. — ПАО КБ «Хрещатик»

Обсяг операцій з борговими паперами підприємств, які банк «Хрещатик» здійснив протягом листопада п. р. на Фондовій біржі ПФТС, становив 239,1 млн грн, з початку року — понад 3,146 млрд грн. При формуванні портфеля цінних паперів пріоритет надається ліквідним фінансовим активам високонадійних емітентів.

 Так, 99,985% вкладень банку — у боргові цінні папери, у т. ч. 87,142%  — в облігації підприємств і  12,843% — у державні папери. Всі вони є ліквідними лістинговими цінними паперами та включені до біржових реєстрів провідних фондових бірж України — ФБ ПФТС, Української біржі, Української фондової біржі тощо.

Як зазначив Максим Юхимець, начальник управління по роботі з цінними паперами, «наші основні принципи інвестування — диверсифікація портфеля цінних паперів та оптимізація співвідношення між дохідністю паперів і ступенем ризиків — дає банку змогу протягом кількох років поспіль залишатися одним з кращих торговців корпоративними борговими паперами на вітчизняному фондовому ринку. Тож, і за підсумками торгів на ПФТС у минулому місяці ми вкотре увійшли до п’ятірки лідерів».

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет