• Google+

Докапіталізація УКРГАЗБАНКУ – додаткова гарантія його надійності

19 марта 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

18 березня 2015 року Кабінет Міністрів України прийняв рішення щодо докапіталізації УКРГАЗБАНКУ в розмірі 3,2 млрд грн, що стане додатковою гарантією стабільності фінансової установи. Відповідну постанову уряд прийняв на засіданні в середу.

Докапіталізація дозволить Банку й в подальшому виконувати усі нормативи НБУ, що, в свою чергу, слугуватиме гарантією виконання зобов’язань перед клієнтами. Кошти будуть спрямовані на розвиток УКРГАЗБАНКУ, формування додаткових резервів, а також на кредитування вітчизняної економіки що є стратегічно важливим напрямом діяльності Банку.

«Рішення Кабінету Міністрів про докапіталізацію УКРГАЗБАНКУ свідчить про правильність обраної нами стратегії подальшого розвитку. Оздоровлення фінансової системи країни, відновлення довіри до неї населення є однією з першочергових задач держави, і ми, як стратегічно важливий для економіки і безпеки держави Банк, зобов’язані допомагати їй в цьому. Проведена докапіталізація підкреслила вагоме значення, яке має УКРГАЗБАНК для фінансового сектору України та всієї економіки. Переконаний, що довіра та підтримка держави сприятиме значному збільшенню кількості клієнтів Банку», - підкреслив в.о. Голови Правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет