• Google+

Фонд гарантування вкладів обрав УКРГАЗБАНК банком-агентом на 2015-2016 рр.

13 июля 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

УКРГАЗБАНК увійшов до переліку банків-агентів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) на період 2015-2016 рр.

Як повідомляється на сайті ФГВФО, рішенням виконавчої дирекції Фонду від 30 червня 2015 року №145/15 було визначено 19 банків-агентів на поточний і наступний роки.

«Дані банки відповідають всім вимогам до банків-агентів Фонду гарантування вкладів, визначеним у Положенні про порядок визначення банків-агентів Фонду гарантування  вкладів  фізичних осіб», - підкреслюється в повідомленні Фонду.

«УКРГАЗБАНК  вже не перший рік виплачує гарантовані компенсації вкладникам банків, які були визнані неплатоспроможними, і ми дуже добре розуміємо важливість цього процесу з точки зору відновлення довіри до банківської системи. Вкладники, які втратили свої кошти, дуже сильно розчаровані в банках, і наша головна задача – підтримати їх, зробити все можливе, щоб вони якомога скоріше і без проблем отримали власні гроші.

В своїй комунікації з клієнтами ми надаємо їм свободу вибору, але разом з тим завжди підкреслюємо можливість використання нашого банку як постійного фінансового партнеру. Наша позиція проста: в турбулентний час державний банк, безумовно, є надійною фінансовою гаванню. І тому нам дуже приємно, що близько 30% вкладників залишають свої кошти у нас. Ми гарантуємо їм найкращий сервіс і індивідуальний підхід до кожного», - зазначив радник Голови Правління УКРГАЗБАНКУ Олексій Александров.

На сьогодні УКРГАЗБАНК здійснює виплати вкладникам АТ «ДЕЛЬТА БАНК» та ПАТ «БАНК «КИЇВСЬКА РУСЬ». Станом на 10 липня 2015 року вкладникам АТ «ДЕЛЬТА БАНК» виплачено понад 984 млн грн, а вкладникам ПАТ «БАНК «КИЇВСЬКА РУСЬ» - понад 91 млн грн. Банк у повному обсязі здійснює виплати вкладникам неплатоспроможних банків та гарантує якісне обслуговування кожного клієнта.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет