• Google+

КРЕДОБАНК - надійний фінансовий партнер підприємств українсько-польського бізнесу

29 марта 2010 г. — ПАО «Кредобанк»

Минулого тижня в м. Києві в приміщенні Посольства Республіки Польща відбулась українсько-польська конференція «Регіональне співробітництво як шанс для розвитку українсько - польських економічних відносин», спонсором якої став КРЕДОБАНК.

Основна мета конференції - сприяння налагодженню співробітництва між підприємцями України та Польщі, розвиток інвестиційних проектів за участю органів місцевого самоврядування та бізнесменів двох країн, розширення напрямків торгівельної діяльності між країнами.

Перший Заступник Голови Правління КРЕДОБАНКу Адам Гжеля під час виступу на конференції зазначив, що КРЕДОБАНК визначає своїм пріоритетним завданням обслуговування та розвиток співпраці з підприємствами українсько - польського бізнесу.

Також він підкреслив, що сьогодні КРЕДОБАНК пропонує підприємцям не тільки свої послуги та продукти, орієнтовані на українсько-польський бізнес, але й може надати їм фахові консультації з питань фінансів та інвестування в Україну, спираючись на двадцятирічний досвід роботи на банківському ринку.

Особливо важливим для польських підприємців є той факт, що КРЕДОБАНК являється найбільшою інвестицією Польщі в Україну. Всебічна підтримка інвестора КРЕДОБАНКу - найбільшого банку РКО Вank Рolski дозволяє українському банку, використовуючи досвід роботи та технології власника, стати для підприємств українсько-польського бізнесу надійним фінансовим партнером. До того ж, належність до Групи капіталу РКО Вank Рolski для будь-якого представника польського бізнесу є найкращою гарантією надійності КРЕДОБАНКу.

В рамках заходу представники КРЕДОБАНКу провели для учасників конференції презентацію, в який охарактеризували сучасний стан банківської системи та ринкові позиції КРЕДОБАНКу, а також представили послуги і продукти, які Банк може запропонувати підприємствам українсько-польського бізнесу при розвитку їх діяльності на перспективному українському ринку.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет