• Google+

Піреус Банк в Україні поліпшує умови автокредитування

22 ноября 2010 г. — ПАО «Пиреус Банк МКБ»

Банк знизив мінімальну ставку за автокредитами до 17% річних, зменшив перший внесок до 25% та збільшив термін кредитування до 7 років

Піреус Банк в Україні, що входить до потужної міжнародної банківської групи Piraeus Bank Group, розпочав нову програму автокредитування. Відтепер клієнти матимуть змогу обрати будь-яку модель автомобіля, що продається в Україні через офіційних дилерів, та вибрати найзручнішу для себе схему фінансування. «Майбутні автовласники отримають низьку відсоткову ставку незалежно від терміну кредитування, а через два роки, завдяки плаваючій ставці кредиту, зможуть сплачувати менше», – повідомив менеджер по продукту автокредитування Піреус Банку в Україні Руслан Мангушев.

Банк пропонує найвигідніші на ринку та прозорі умови автокредитування. Строк кредитування становить до 7 років, відсоткова ставка за кредитом у перші два роки є фіксованою і становить від 17% річних. Починаючи з третього року процентна ставка стає плаваючою, розмір якої залежить від ставки за 6-місячним депозитом. Разова комісія за послуги банку складає 2%, жодних інших щомісячних або прихованих платежів немає. Клієнт може обрати як класичну схему кредитування, так і ануїтет з можливістю дострокового погашення кредиту без штрафних санкцій. Мінімальна сума кредиту становить 30 тис. грн., максимальна – 400 тис. грн.

За словами Руслана Мангушева, отримати кредит на придбання автомобіля в Піреус Банку легко та швидко: «Вдосконалена процедура перевірки позичальника та взаємодії з автодилерами дозволяє клієнту отримати кредит лише за два дні. Причому Піреус Банк лояльно ставиться до своїх клієнтів. Ми пропонуємо індивідуальне рішення для кожного клієнта в залежності від його можливостей. Так, розраховувати на отримання кредиту може навіть той позичальник, мінімальний сукупний місячний дохід якого становить 2 тис. грн. і більше».

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет