• Google+

У березні УКРГАЗБАНК перерахував понад 110 тис. грн на лікування українських військових завдяки благодійній ініціативі «Справа честі»

3 апреля 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

У березні УКРГАЗБАНК перерахував 110 084, 95 грн на допомогу у лікуванні українських військових завдяки благодійній ініціативі Банку «Справа честі». Так, з початку 2015 року Банк перерахував майже 300 тис грн на рахунок Головного військового клінічного госпіталю.

Згідно з умовами депозиту «Справа честі», 1% річних від суми кожного вкладу УКРГАЗБАНК щомісячно направляє на рахунок Головного військово-медичного клінічного ордена Червоної Зірки центру «Головний військовий клінічний госпіталь» як благодійну допомогу. Ці кошти будуть направлені на надання кваліфікованої медичної допомоги військовим, пораненим у зоні ведення бойових дій, та для їх максимального забезпечення лікарськими засобами та медикаментами.

Відсоткова ставка за депозитом «Справа честі» становитиме до 22,5% річних, залежно від строку його розміщення та умов виплати відсотків. Депозит можуть розміщувати фізичні особи у національній валюті України. Зазначимо, що 1% списується не з клієнта, а є благодійним внеском Банку. Вкладник гарантовано отримає суму депозиту та оголошений прибуток за ним.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет