• Google+

УКРГАЗБАНК повідомляє про розповсюдження недостовірної інформації в ЗМІ

9 апреля 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

УКРГАЗБАНК повідомляє, що 8 та 9 квітня 2015 року в засобах масової інформації розповсюджуються інформаційні повідомлення про визнання неплатоспроможним ПАТ «Укргазпромбанк» і введення до нього тимчасової адміністрації. При цьому окремі ЗМІ через певну схожість назв фінансових установ повідомили про наявність проблем у УКРГАЗБАНКУ, що абсолютно не відповідає дійсності. Прес-служба УКРГАЗБАНКУ звертається до представників інтернет-ЗМІ з вимогою ретельно перевіряти подану ними інформацію і вчасно виправляти помилки, а друкованих та електронних ЗМІ – негайно спростувати недостовірні відомості.

Попереджаємо, що подальше поширення недостовірної інформації щодо УКРГАЗБАНКУ може спричинити панічні настрої вкладників і негативно вплинути на стан всієї фінансової системи України, важливою частиною якої являється УКРГАЗБАНК.

УКРГАЗБАНК є надійною та стабільною фінансовою установою, яка в повному обсязі виконує всі свої зобов’язання перед клієнтами, а економічні показники Банку відповідають всім встановленим НБУ нормативам.

4 березня 2015 року Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 83, згідно якої УКРГАЗБАНК було внесено до переліку об’єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави.

18 березня 2015 року Кабінет Міністрів України прийняв рішення щодо докапіталізації УКРГАЗБАНКУ в розмірі 3,2 млрд грн, що стане додатковою гарантією стабільності фінансової установи.

УКРГАЗБАНК вже 21 рік успішно функціонує на ринку банківських послуг України. Входить до І групи найбільших вітчизняних банків за розміром активів. Основним акціонером банку, з часткою у 92,9998%, є держава в особі Міністерства фінансів України.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет