• Google+

УКРГАЗБАНК став лідером зростання капіталу та активів, і увійшов до ТОП-10 рейтингу надійності банків

24 августа 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

УКРГАЗБАНК став лідером серед українських банків, які збільшили капітал та активи у ІІ кварталі 2015 року, і увійшов до ТОП-10 рейтингу надійності великих та найбільших українських банків за версією щотижневого журналу «Деньги».

Для визначення позиції рейтингу редакцією журналу враховувались співвідношення коштів фізичних осіб до власного капіталу банку, надійність (репутація) акціонера,  наявність проблем із виплатами депозитів, а також рівень процентної ставки за вкладами у національній валюті строком на три місяці. Видання також опублікувало низку інших важливих показників, які слід враховувати потенційному клієнту обираючи банк для обслуговування.

Детальніше з результатами рейтингу можна ознайомитися в № 15 (305) журналу «Деньги» від 13 серпня 2015 року.

Нагадаємо, за результатами фінансової діяльності у другому кварталі поточного року УКРГАЗБАНК отримав 83,469 млн грн прибутку, що в 26,1 рази перевищує аналогічний показник за відповідний період попереднього року.

Нещодавно УКРГАЗБАНК також увійшов у ТОП-15 рейтингу життєздатності українських банків у першому півріччі 2015 року за версією інтернет-видання Forbes.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет