• Google+

УКРГАЗБАНК створив Східну регіональну дирекцію в інтересах клієнтів із Донецької і Луганської областей

24 апреля 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

Для забезпечення надання повного спектру банківських послуг клієнтам із Донецької і Луганської областей та оптимізації якості обслуговування Правлінням УКРГАЗБАНКУ прийнято рішення про створення Східної регіональної дирекції Банку.

Основний офіс Східної регіональної дирекції буде розміщено в приміщенні відділення № 315/04, яке знаходиться за адресою: Донецька область, м. Краматорськ, вул. Соціалістична, 74. Допоміжний офіс дирекції буде розміщено в приміщенні відділення № 320/04, яке знаходиться за адресою: Донецька обл., м. Слов’янськ, вул. Шевченка, 11.

Крім того, діючі відділення УКРГАЗБАНКУ №№ 313/04, 315/04, 320/04, 353/12, 356/12, 363/12 буде виведено з підпорядкування Донецької і Луганської обласних дирекцій та переведено в адміністративне підпорядкування Східної регіональної дирекції.

Директором Східної регіональної дирекції УКРГАЗБАНКУ призначено Андрія Шмакова, який раніше обіймав посаду заступника директора Донецької обласної дирекції.

«В тих складних умовах, в яких опинилися наші громадяни на сході країни, ми маємо докласти максимум зусиль, щоб вони мали доступ до всього спектру якісних банківських послуг. Тому ми вирішили оптимізувати нашу структуру в Донецькій і Луганській областях і створили Східну регіональну дирекцію, перед керівництвом якої поставлене завдання забезпечити населення цих областей максимально якісним обслуговуванням, щоб мешканці Донбасу, як і жителі інших регіонів України, могли повною мірою скористатися перевагами надійного державного банку. Ми цінуємо кожного нашого клієнта незалежно від того, де він проживає», - підкреслив Голова Правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет