• Google+

УКРГАЗБАНК увійшов до ТОП-10 наднадійних банків України

28 апреля 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

УКРГАЗБАНК увійшов до першої десятки рейтингу наднадійності банків за результатами незалежної оцінки журналу «Личный счет». Редакція журналу визначила 21 банк, у майбутньому яких можна не сумніватися.

У черговий рейтинг наднадійності банків увійшли фінансові установи, які можуть розраховувати на отримання фондування з-за кордону, незважаючи на кризу, а також на надання потужної фінансової підтримки з боку держави

Також у рейтингу враховується динаміка ряду показників за останній рік, серед яких капітал в євро, депозити фізосіб і юросіб. Крім того, були прийняті до уваги показники адекватності капіталу, прибутку і політичні ризики.

На думку редакції журналу, найбільш надійними з точки зору виконання зобов'язань перед вкладниками залишаються державні банки та фінансові установи із зарубіжними корінням або акціонерами. «Якими б не були їхні збитки або втрати на захоплених російським агресором територіях, вони як і раніше суворо дотримуються всіх домовленостей зі своїми клієнтами», - пише видання.

З детальними результатами рейтингу можна ознайомитися у випуску №4 журналу «Личный счет».

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет