• Google+

УКРГАЗБАНК увійшов до ТОП-20 кращих роздрібних банків

2 марта 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

УКРГАЗБАНК увійшов до ТОП-20 кращих роздрібних банків України за версією тижневика Фокус, що в черговий раз підтверджує надійність і стабільність його діяльності, незважаючи на складну ситуацію, що склалася в економіці України та її банківському секторі. У рейтингу брали участь банки з обсягом депозитів фізичних осіб від 1 млрд грн.

Для визначення двадцятки кращих роздрібних банків виданням були враховані показники стабільності, а саме: адекватність капіталу, якість резервування, чистий процентний дохід, динаміка строкових вкладів, підтримка власника і держави, а також інші результати діяльності банків. Серед основних показників комфортності редакція визначила кількість відділень і графік їх роботи, наявність інтернет-банкінгу і мобільних додатків, процентні ставки, умови за депозитними вкладами і кредитними програмами та ін.

Спочатку банки були оцінені з точки зору стабільності, у результаті чого і утворилася перша двадцятка. Потім їх показники були скориговані на показники комфорту для роздрібного клієнта.

Нагадаємо, нещодавно УКРГАЗБАНК також увійшов до двадцятки рейтингу життєздатності банків-2015 за версією інтернет-видання Forbes.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет