• Google+

УКРГАЗБАНК увійшов до переліку державних підприємств, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки України

6 марта 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

АБ «УКРГАЗБАНК» увійшов до переліку об’єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави. Таке рішення затверджене Постановою № 83 Кабінету Міністрів України від 4 березня 2015 року.

До таких підприємств у фінансово-бюджетній сфері увійшли лише три  вітчизняних банки: «Державний експортно-імпортний банк України», «Державний ощадний банк України» та «УКРГАЗБАНК». 

«Входження до такого переліку надає УКРГАЗБАНКУ особливого статусу, що свідчить про високу довіру до керівництва банку та обраної стратегії його подальшого розвитку. Таким рішенням Кабінет Міністрів надав вагомого значення діяльності банку для фінансового сектору та економіки України в цілому. Безумовно, наша подальша робота буде спрямована на реалізацію  головного завдання сьогодення - якнайшвидшого становлення та динамічного розвитку вітчизняної економіки», - прокоментував Олександр Дубровін, заступник Голови Правління АБ «УКРГАЗБАНК».

АБ «УКРГАЗБАНК» вже 21 рік успішно функціонує на ринку банківських послуг України. Входить до І групи найбільших вітчизняних банків за розміром активів. Основним акціонером банку, з часткою у 92,9998%, є держава в особі Міністерства фінансів України.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет