• Google+

УКРГАЗБАНК відкрив у Києві відділення нового «домашнього» зразку

19 марта 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

 

19 березня відбулася урочиста презентація роботи відділення УКРГАЗБАНКУ в новому форматі за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, 82.

У порівнянні з традиційними, дане відділення УКРГАЗБАНКУ буде відрізнятися низкою нововведень, які покликані істотно підвищити як якість обслуговування клієнтів, так і комфорт їхнього перебування в приміщенні банку.

«Кожна весна – початок змін, початок чогось нового, свіжого. Ми намагаємося йти в ногу з часом, наводити лад в своєму домі. Відкриття цього відділення «домашнього» формату – це наша перша ластівка, ми хочемо показати, що готові відповідати усім найбільш сучасним вимогам та викликам ринку, а також очікуванням наших клієнтів. Наш новий формат покликаний забезпечити не лише найвищу якість банківського обслуговування – навіть очікування в черзі тут повинно бути для них максимально комфортним», - зазначив в.о. Голови Правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко.

Так, для клієнтів відділення Банку нового зразку передбачені зручні зони очікування з безкоштовним Wi-Fi, система «електронної черги», можливість підзарядки мобільних телефонів, кавовий автомат і т.п. Клієнти з дітьми зможуть зайняти їх іграшками, кольоровими олівцями і розмальовками в зоні очікування.

Крім того, менеджери у відділенні будуть мати можливість здійснювати певні операції з пластиковими картами і дрібні готівкові розрахунки самостійно, не направляючи клієнта в касу.

Для зручності клієнтів з особливими потребами вхід до відділення обладнаний пандусом. Працювати відділення УКРГАЗБАНКУ нового зразку буде в подовженому режимі з 9:00 до 20:00.

Як повідомив в.о. Голови Правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко, дане відділення стане першим в ряду відділень нового формату, які Банк планує відкривати в майбутньому, а також переформатувати існуючі.

«Безумовно, на цьому ми не збираємось зупинятися, і в майбутньому плануємо розширити цей новий зразок на всю мережу наших відділень. Як і наші клієнти, так і ті, хто стануть ними найближчим часом, мають побачити, що ми йдемо назустріч їхнім потребам та очікуванням. Такими діями ми робимо свій внесок в покращення життя людей, в створення більш привабливого обличчя міст, стаємо ближче до європейських стандартів», - сказав Кирило Шевченко.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет