• Google+

УКРГАЗБАНК взяв участь у форумі «Доступне та енергоефективне житло - 2015»

6 апреля 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

3 квітня заступник Голови Правління УКРГАЗБАНКУ Олена Дмітрієва взяла участь у семінарі «Як зберегти кошти та тепло? Кращі проекти та програми підтримки термомодернізації житла» у рамках виставки-форуму «Доступне та енергоефективне житло -2015». Проект реалізовано на підтримку Урядової ініціативи «Енергетична незалежність України» під патронатом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

Заступник Голови Правління УКРГАЗБАНКУ Олена Дмітрієва виступила із доповіддю «Програми кредитування енергоефективності від АБ «УКРГАЗБАНК». У своїй доповіді Олена Михайлівна ознайомила виробників та постачальників у секторі енергозбереження, представників ЖБК, ОСББ, державних органів влади, а також громадських організацій з енергоефективності з основними можливостями програм кредитування комплексних проектів для житлових будинків.

Олена Дмітрієва поділилася успішним досвідом реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках ОСББ та ЖБК, які стали можливими завдяки програмам кредитування УКРГАЗБАНКУ. Заступник Голови Правління також розповіла про нових партнерів Банку та поділилася планами на майбутнє у сфері енергоефективних заходів.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет