• Google+

УКРГАЗБАНК залучив майже 30 тисяч клієнтів на обслуговування з початку року

18 марта 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

З початку поточного року кількість клієнтів УКРГАЗБАНКУ збільшилася майже на 30 тисяч. Зокрема, кількість клієнтів роздрібного банкінгу досягла майже 670 тисяч фізичних осіб, а корпоративних клієнтів – понад 6300. Зростання довіри клієнтів і як наслідок збільшення клієнтської бази є додатковим підтвердженням стабільності та надійності УКРГАЗБАНКУ.

З початку року УКРГАЗБАНКОМ видано близько 60 тисяч платіжних карток клієнтам - фізичним особам. Банк постійно покращує умови обслуговування своїх клієнтів. Так, з початку року кількість банкоматів УКРГАЗБАНКУ збільшилась на 11 одиниць і станом на 1 березня 2015 року становить 585 пристроїв. Загальна мережа банкоматів УКРГАЗБАНКУ та банків-партнерів становить 3995 одиниць на території України.

Такого результату вдалося досягти завдяки послідовній реалізації стратегії банку, одним із основних напрямів якої є надання високоякісних послуг населенню. Важливим позитивним фактором для діяльності УКРГАЗБАНКУ також є ефективна та злагоджена взаємодія з Національним банком України та основним акціонером – Міністерством фінансів, які надають вагомого значення діяльності Банку для фінансового сектору та економіки України в цілому.

На сьогодні УКРГАЗБАНК надає клієнтам широкий спектр конкурентоспроможних високотехнологічних банківських послуг.Банк постійно розробляє нові, більш якісні продукти та умови обслуговування своїх клієнтів.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет