• Google+

УКРГАЗБАНК запрошує на безкоштовні тренінги «Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок»

19 мая 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

УКРГАЗБАНК спільно з компанією «Екстра Консалтинг» та за підтримкою USAID запрошують жінок-підприємців, а також тих, хто хотів би зайнятися підприємницькою діяльністю до участі у Програмі «Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок». В рамках Програми проводиться безкоштовне навчання з питань розвитку бізнесу, фінансової та правової грамотності та доступу до фінансування. У червні 2015 року навчання проводитиметься у м. Одесі.

Програма запроваджена в Україні Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і спрямована на досягнення наступних цілей:


Повна навчальна програма для жінок-підприємців та майбутніх підприємців складається з шести тренінгів загальною тривалістю п’ять повних днів, які в червні 2015 року відбудуться в Одесі за наступним графіком:

15.06    «Особиста ефективність та лідерство» (1 день);
16.06    «Основи правової грамотності жінок-підприємців» (0,5 дня);
16–17.06 «Фінансова грамотність для жінок-підприємців» (1,5 дня);
18.06    «Успішний початок бізнесу та бізнес-планування» (1 день);
19.06    «Доступ до фінансування» (2/3 дня);
19.06    «Збереження та примноження капіталу» (1/3 дня).

Навчання є безкоштовним, учасниці забезпечуються під час навчання роздатковими матеріалами та харчуванням (кофе-брейки та обіди), проте кількість місць на кожному з семінарів обмежена – 20 учасниць. Відбір учасниць буде проводитися на основі анкетування.

Останній термін подання анкети - 29 травня 2015 року, 18:00.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет