• Google+

UniCredit Bank увійшов до ТОП-5 рейтингу репутації банків журналу "Бізнес"

30 марта 2015 г. — ПАО «Укрсоцбанк»

UniCredit Bank посів четверте місце у репутаційному рейтингу банків журналу «Бізнес». При цьому він отримав найвищий бал за медійну активність, а також зайняв третю позицію в розділах «Репутаційна стабільність» і «Іміджевий капітал КСВ».

«Для нас підтримка репутації банку на найвищому рівні - щоденна копітка праця, так як цінність цього активу складно переоцінити. Ми ведемо активний діалог з усіма стейкхолдерами, намагаючись знайти взаємовигідне рішення проблем, які незмінно виникають у такий турбулентний період, який переживає наша країна зараз і банківська система зокрема. Думаю, саме такий підхід дозволяє банку регулярно займати лідируючі позиції в різних репутаційних рейтингах », - зазначила директор департаменту корпоративної ідентичності та комунікацій UniCredit Bank Ірина Кобильченко.

Рейтинг побудований на основі оцінок членів журі, до складу якого увійшли журналісти провідних ЗМІ, незалежні галузеві експерти, представники консалтингових компаній, професійних громадських об'єднань учасників ринку, а також інвестаналітики.

Експерти оцінювали наявність «живої» та активної PR-служби, об'єктивну основу для формування сприятливої ​​репутації, якість розповсюджуваних повідомлень, реальну користь корпоративних і соціальних проектів, стабільну роботу з інформування про ці проекти, наявність у компанії антикризового реагування та ін. показники.

Поділитися…

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет