• Google+

Уряд посилив Правління УКРГАЗБАНКУ провідними фахівцями фінансового ринку України

13 июля 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

9 липня 2015 року Наглядова рада АБ «УКРГАЗБАНК» затвердила призначення Олексія Александрова та Тетяни Лебединець на посади заступників Голови Правління.

В якості заступника Голови Правління Олексій Александров буде розвивати напрямок роздрібного бізнесу, в тому числі обслуговування малого і середнього бізнесу та індивідуального банкінгу. В обов’язки Тетяни Лебединець буде входити розвиток регіональної мережі УКРГАЗБАНКУ.

«Ми раді вітати в команді УКРГАЗБАНКУ таких сильних професіоналів, якими є Олексій Александров та Тетяна Лебединець. Їх добре знають на ринку, поважають колеги як прекрасних спеціалістів банківської справи. Особливо хочу відзначити, що це чи не перший випадок в історії України, коли в Правління державного банку входять люди не за політичною ознакою або фактом належності до тієї чи іншої команди, а виключно за професійними якостями, які були відібрані і затверджені Наглядовою радою, складеної з представників Кабміну та незалежних членів. Переконаний, що нові члени правління зроблять роботу УКРГАЗБАНКУ ще більш ефективною та якісною, а також допоможуть в якнайскорішому вирішенні стратегічних задач, покладених на нас Державою», - підкреслив Голова Правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко.

Олексій Александров має 19-річний успішний досвід роботи в банківській системі України і вважається експертами одним із провідних фахівців на ринку. З 1996 року працював в банках «Надра», ПриватБанк, «Грант» та «Фінанси і кредит». До приходу в УКРГАЗБАНК 14 років очолював і успішно розвивав напрямок private banking в Укрсиббанку. Є доктором економічних наук, має ступінь за програмою Executive MBA. Автор великої кількості наукових публікацій та декількох монографій, присвячених різним аспектам розвитку індивідуального банкінгу в Україні.

Тетяна Лебединець має успішний досвід роботи в банківській системі з 1997 року. За цей час вона працювала в банку «Кредитанштальт Україна» (Австрія), в українських представництвах Raiffeisen International Group (Австрія) та в Правекс-Банку (Intesa San Paolo Group, Італія).

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет