• Google+

Визначено переможців Акції «Заправляйте своє авто» від Shell і ОТП Банку

25 февраля 2015 г. — ПАО «ОТП Банк»

Підбито підсумки Акції «Заправляйте своє авто» для власників ко-бренд картки «Shell - OTP Bank». За результатами розіграшу призів трьох етапів акції, щасливими володарями гарантованих подарунків – талонів на 10 літрів бензину Shell V-Power Nitro+ – стали 288 учасників акції. Також в результаті розіграшу Головного Призу серед усіх учасників, які виконали умови Акції, стало відомо ім'я власника 100 літрів пального Shell V-Power Nitro+. Переможницею стала Оксана Бондарева з Одеси.

Нагадаємо, в період з 21 жовтня 2014 року по 21 січня 2015 року ОТП Банк надав всім власникам платіжної картки «Shell - OTP Bank», а також всім бажаючим її оформити, можливість отримати гарантований подарунок та взяти участь у розіграші головного призу в рамках акції «Заправляйте своє авто».

 Акція проводилася у три етапи, за підсумками кожного з яких були визначені переможці, а по її завершенні серед усіх учасників, які виконали умови Акції, а також за весь період Акції розрахувалися у торговій мережі на загальну суму 20 000 грн і більше, відбувся розіграш Головного Призу - 100 літрів бензину Shell V-Power Nitro+.

На даний момент ОТП Банк пропонує власникам ко-брендових карток «Shell - OTP Bank» такі додаткові переваги та сервіси:

-          безкоштовне користування класичною карткою MasterCard класу World протягом першого року після оформлення;

-          додатковий дохід у вигляді 4,5% річних, що нараховуються Банком на залишок грошових коштів на картковому рахунку;

-          накопичення SMART-балів, а також їх обмін на подарунки мережі АЗС Shell.

 Ми вітаємо переможців Акції та бажаємо отримувати максимум переваг, користуючись послугами і сервісами ОТП Банку та партнерів.

 Більш детальну інформацію про карткові продукти ОТП Банку можна отримати на сайті банку або за телефоном служби підтримки клієнтів-власників платіжних карток ОТП Банку 044 490 05 26.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет