• Google+

Клієнт Ощадбанку – переможець акції «Відкриваймо Україну разом з МasterCard! 2013»

22 апреля 2013 г. — ПАО "Ощадбанк"

За результатами першого етапу акції «Відкриваймо Україну разом з МasterCard! 2013» клієнт Ощадбанку - житель міста Києва виграв сертифікат на двох на захоплюючу подорож під назвою «Сучасна древність Радомишля».

За цим сертифікатом у держателя картки MasterCard від Ощадбанку буде можливість не тільки відвідати визначні пам'ятки та музеї міста Радомишля, а й взяти участь у майстер-класі з виготовлення паперу.

Нагадуємо: для того щоб стати учасником акції, держателю картки MasterCard або Maestro від Ощадбанку необхідно в період до 31 жовтня п.р. розрахуватися за допомогою картки на суму від 50 гривень і більше одним чеком у будь-якому торговельно-сервісному підприємстві або мережі Інтернет або здійснити трансакцію з отримання готівки в банкоматах, терміналах самообслуговування, пунктах видачі готівки Ощадбанку чи інших кредитно-фінансових установ на суму не більше 200 гривень.

У майбутньому на клієнтів Ощадбанку чекають розіграші таких мандрівок, як «Бальзаківські місця, або Верхівнянський Лувр», «Парки Чернігівщини», «Канів – серце Шевченківської України» та «Загадковий Ніжин».

З деталями акції «Відкривай Україну разом з MasterCard! 2013» можна ознайомитись на сайті http://www.mastercard.com/ua/personal/uk/4seasons/2012/summer/summer_promotions.html.

Комментарии

blog comments powered by Disqus