• Google+

Клієнт Ощадбанку поїде до Лондона на Олімпійські ігри 2012

25 мая 2012 г. — ПАО "Ощадбанк"

На початку травня п.р. відбувся другий розіграш призів серед учасників акції „До Лондона на Олімпійські ігри 2012 – разом з Visa!”

Фортуна знову посміхнулась клієнтам Ощадбанку, адже в порівнянні з першим розіграшем вдвічі більше клієнтів стали щасливими власниками призів. Зокрема, 6 переможців отримали шкіряні сумки для подорожей, 11 стали власниками спортивних сумок. Особливо приємно, що власником головного призу – подорожі на двох до Лондона на Олімпійські ігри 2012 став клієнт Одеського обласного управління Ощадбанку!

Нагадуємо, що дана акція триватиме до 31 травня п.р. Кожний держатель картки Visa від Ощадбанку, який використає її для сплати за товари чи послуги на будь-яку суму в торгово-сервісній мережі, пристроях самообслуговування, терміналах самообслуговування, банкоматах, мережі Інтернет, включаючи поповнення номерів мобільних телефонів та сплату комунальних платежів, візьме участь у розіграші 200 шкіряних сумок для подорожей та 400 спортивних сумок. Крім того, на учасників акції чекає чудова можливість відвідати столицю Великобританії і зануритись у вир справжнього спортивного свята, адже останній сертифікат на подорож на двох осіб до Лондона на Олімпійські ігри 2012 чекає на свого власника. Впевнені, що удача і надалі супроводжуватиме клієнтів Ощадбанку.

Комментарии

blog comments powered by Disqus