• Google+

Нові привілеї для клієнтів Ощадбанку за програмою MasterCard SELECTIVE

21 марта 2013 г. — ПАО "Ощадбанк"

Держателі преміальних карток MasterCard від Ощадбанку отримують ще більше привілеїв і знижок від нових партнерів програми MasterCard SELECTIVE.

MasterCard SELECTIVE – це унікальна програма для держателів преміальних платіжних карток. Держателі таких карток MasterCard від Ощадбанку, як MasterCard Gold Selective/Debit MasterCard Gold Selective та MasterCard Platinum Selective/Debit MasterCard Platinum Selective, отримають додаткові привілеї, які підкреслять їхній статус та індивідуальність.

Одна з особливих пропозицій для держателів преміальних платіжних карток MasterCard, емітованих Ощадбанком, - це додаткові 5% знижки при розрахунку за товари чи послуги в торговельно-розважальних центрах, які є учасниками акції "Сosmopolitan Shopping Night". Це незвичайний проект, який відбуватиметься у містах України вночі. Під час "Сosmopolitan Shopping Night" магазини, розташовані у ТРЦ – учасниках акції, порадують клієнтів подарунками та надаватимуть знижки до 70% на нові колекції.

Учасники акції «Сosmopolitan Shopping Night» будуть:
До програми MasterCard SELECTIVE долучилися нові партнери. Відтепер клієнти Ощадбанку – держателі преміальних карток MasterCard мають можливість скористатися знижками від таких закладів:
Знижки від цих партнерів акції становлять:
Новим учасником програмиMasterCard SELECTIVEстав ресторан Piccolino – затишний ресторан домашньої італійської кухні в центрі Києва, що пропонує широкий вибір італійських делікатесів та вина. Адреса закладу: м. Київ, вул. Гончара, 67.

Знижки, що надаєPiccolino, становлять:
Ставши держателем платіжної картки MasterCard SELECTIVE, клієнт Ощадбанку занурюється у безмежний світ переваг і привілеїв.

Більше інформації щодо пропозицій та знижок, які надають партнери програми, можна дізнатися на Інтернет-сторінці: http://www.mastercard.com/ua/personal/uk/specialoffers/selective/index.html.

Комментарии

blog comments powered by Disqus