• Google+

Де використовуються растрові світильники?

15 мая 2017 г. — Банки Украины

Якщо вам потрібно організувати офісне освітлення, в нагоді стануть растрові світильники. Вони широко застосовується в різних офісах, медичних установах, школах, дитсадках. Також такі прилади часто використовуються в адміністративних установах.

Як виглядає та як монтується растровий світильник?

Такий світильник зручний тим, що він вмонтовується в нішу стелі. Його корпус практично не виходить за межі конструкції. Растрові решітки відбивають світловий потік, чим забезпечують відбиття світла від лампи в освітлювальне приміщення. Перед тим, як придбати прилад, потрібно розрахувати його потужність, а також необхідну кількість.

Растрові світильники https://vtnled.com/virobniche-osvitlennya – зручні та ергономічні. Вони різняться в системі кріплення та направленні грат.

Прилади зазвичай монтують в спеціальну підвісну стелю Армстронг. У них класичний розмір – 60 на 60 см. Вони ідеально підходять для освітлення офісних приміщень. Серед широкого асортименту освітлювальних приладів, растровий пристрій – найдовговічніший та найнадійніший. До того ж, його легко встановлювати. В разі необхідності навіть неспеціаліст може замінити лампочку, що перегоріла.

На що звертати увагу при виборі растрового приладу?

Обираючи освітлювальні прилади, в першу чергу звертайте увагу на їх якість. Офісний світильник повинен мати надійну пускорегулюючу апаратуру. Стартери, патрони, дроселя повинні бути виготовлені з матеріалів, що не шкодять людині при нагріванні. У відбивача повинна бути дзеркальна поверхня без каламутних ділянок та темних плям.

Тільки якісний світильник прослужить довго, тому перед придбанням світильника в офіс, обов'язково звернете увагу на деталі.

Конструкторські особливості

У растрових освітлювальних приладів джерелом світла виступають люмінесцентні лампочки у формі трубок. Відбиваючу функцію виконують грати. До того ж, вони не дозволяють трубчастій лампі випасти з конструкції. Частіше всього у грат дзеркальна поверхня, але вона може бути і білою. Саме колір решітки безпосередньо впливає на якість розподілу світла. Конструкція з дзеркальними гратами дешевша. Вона частіше зустрічається в офісних спорудах.

Грати параболічної форми розподіляють світло рівномірно. Такі умови є найприйнятнішими для наших очей. Такі лампи доцільно монтувати в місцях, де освітлення працює цілодобово.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет