• Google+

Який спосіб примноження заощаджень надійний у час економічної нестабільності?

21 октября 2008 г. — ПАО «Диамантбанк»

Діамантбанк радить у період економічної нестабільності вкладати кошти у банківські метали та відкривати депозитні рахунки. Ці способи найбільш прибуткові та захищені.

Банки пропонують вигідні умови по депозитах. Нині можна відкрити депозитний рахунок із доходом 20% річних у гривні. Головне при відкритті рахунку у банку перевірити надійність останнього: ознайомитися з показниками діяльності банку, вивчити історію повернення депозитних вкладів та відсотків за ними, переконатися, що банк співпрацює з Фондом гарантування вкладів, який у разі настання форс-мажорних обставин із банком гарантує виплату за вкладами в одному банку до 50 тис. грн.

Нині популярністю у клієнтів користуються короткострокові депозити строком від 1 до 3 місяців. Діамантбанк пропонує депозити «Прибутковий сезон» строком на 93 дні з прибутком 20% у гривні і 12,75% у доларах США та «Терміновий 33» строком на 33 дні з прибутком 18% у грн. та 12% у доларах США.

Вкладення коштів у дорогоцінні метали – один з найефективніших способів управління валютними ризиками. Вартість дорогоцінних металів, зокрема золота, з часом збільшується. Нині ціна золота складає 790 доларів США за тройську унцію. За прогнозами експертів ринку до кінця року його ціна складе 900 доларів США і триматиметься на такому рівні на початку наступного року.

Гарантією надійності вкладень у дорогоцінні метали (золото, платину) є те, що вони завжди користувався попитом. Золото – найпопулярніший метал у ювелірів, колекціонерів монет. Дорогоцінні метали часто використовують як подарунок, зберігають у зливках, відкривають депозитні та поточні рахунки тощо. Діамантбанк пропонує придбати дорогоцінні метали та відкрити поточні рахунки у них.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет