• Google+

Кирило Шевченко: «Зниження депозитних ставок означає стабілізацію в банківській системі»

1 октября 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

Із жовтня 2015 року в УКРГАЗБАНКУ знижуються процентні ставки за низкою строкових депозитів. Це пов’язано із покращенням ситуації у фінансовому секторі країни.

«Ми плануємо з початку жовтня дещо зменшити розмір процентної ставки до рівня, який буде відповідати ринковому. Наразі ми спостерігаємо стабілізацію ситуації на грошовому ринку – це і зміцнення національної валюти, і отримання кредитів від іноземних партнерів, і зниження облікової ставки НБУ. Все це створює передумови до подальшого зниження процентних ставок за вкладами як в національній, так і в іноземних валютах. Ринок може спостерігати підвищення депозитних ставок на кінець року, але переважно це буде пов’язано з традиційними акційними програмами, що притаманні для цього періоду», - підкреслив Голова Правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко.

Зниження процентних ставок за депозитами дає змогу знизити процентні ставки за окремими кредитними програмами. Так, УКРГАЗБАНК прийняв рішення знизити процентну ставку за кредитом «Тепла оселя» із відшкодуванням від держави до 70% суми кредиту.

Нагадаємо, раніше УКРГАЗБАНК знизив відсоткові ставки за «енергоефективними» кредитами для ОСББ та ЖБК, які також передбачають відшкодування від держави до 40%.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет