• Google+

Майкл Вульф, новий Президент Swedbank AB

6 марта 2009 г. — Омега банк

Першого березня 2009 року Майкл Вульф став новим Президентом Swedbank AB


Майкл Вульф перейшов на посаду Президента Swedbank AB з посади голови правління провідної європейської компанії з управління активами Intrum Justitia. «Управління Swedbank AB це найбільш хвилююча робота, про яку я міг думати», сказав він.

Хто такий Майкл Вульф?
Мені 45 років, я родом із Стокгольма, живу в передмісті, одружений і у мене п'ять дітей. Я маю великий досвід управління у фінансовому секторі, в якому пропрацював 13 років. Я був фінансовим директором провідної світової фінансової компанії Skandia коли був ще більш нестабільний час, і мета мого призначення в компанію Intrum Justitia полягала в тому, щоб допомагати багатьом людям вирішити проблеми з їхніми заборгованостями, адже багато хто з них мали серйозні боргові зобов'язання.

Як у батька п'ятьох дітей вистачає часу на звичайну життя і управління великою компанією?
Звичайно, це нелегко. Але я вважаю, що необхідно бути активним у тих галузях, де можна досягти найвищих результатів.

Чому Ви перейшли на посаду Президента Swedbank AB?

Управління Swedbank AB – це найбільш хвилююча робота, про яку я міг думати. Мати добрі відносини з банком – це як сон, в якому новий будинок став реальністю без перетворення в нічний кошмар. Працюючи з банком, представник малого бізнесу може обговорити такі ідеї, які призведуть до визначення рівня фінансування, залучення нових працівників та зростання. Це також і той випадок, коли заощаджуючи за допомогою банку кілька сотень крон кожен місяць, Ви в результаті отримуєте тривалі канікули за кордоном.
З великим нетерпінням і ентузіазмом я чекаю можливості керувати Swedbank AB в часи фінансової кризи, щоб AB Swedbank міг ставати ще більш корисним для клієнтів і ми продовжували завойовувати їхню довіру.

Що зміниться з Вашим приходом на посаду Генерального Директора?
Нехай це оцінюють інші. Як Генеральний Директор я сподіваюся, що мої колеги в Swedbank знайдуть корисним і значущим мій перехід на цю роботу. Я хочу створити організацію, в якій всі працівники мають відповідальність, довіру, а також свободу, щоб надавати нашим клієнтам найкращий сервіс.

Чому варто бути клієнтом Swedbank?
Протягом останніх трьох місяців я вивчав ситуацію в Групі і зустрічався з багатьма працівниками. У нас надзвичайно компетентні, віддані своїй справі співробітники, які прагнуть знайти краще рішення для Ваших конкретних потреб. Крім того, разом з ощадними банками присутність Swedbank більш значна, ніж у будь-яких інших шведських банків, а також він надає фантастичний Інтернет і мобільний банкінг.

Яким, на Вашу думку, Swedbank буде через п'ять років?
Ми будемо дружні з світом навколо нас, будемо прибутковою міжнародною компанією з продуктами, які легко зрозуміти, і ідентичністю, зрозумілою кожному працівнику і клієнтові.

Чи є нинішня ситуація більш серйозною, ніж Ви думали, коли погодилися зайнятися цією роботою?
Макроекономічна ситуація в Швеції, країнах Балтії та Україні продовжує погіршуватися, і тим складніше стає відповідати на ці виклики часу.

Які вигоди мають шведські клієнти від розширення присутності Swedbank за кордоном?
Ми відіграємо важливу роль у побудові нової економіки країн Балтії. Незважаючи на те, що люди в балтійських державах відчувають важкі часи, сьогодні ситуація значно краща, ніж була в кінці 1990-х років, коли ми почали працювати в цьому регіоні.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет